Castellbisbal s'integra en una plataforma per millorar la C-243c

Dilluns, 17 de juliol de 2017 a les 09:00

Administracions i associacions veïnals i empresarials constitueixen el grup de treball Dignifica la C-243c. Entre els membres d'aquesta comissió hi ha l'Ajuntament de Castellbisbal i les associacions de veïns de Can Santeugini i Costablanca.


Dignifica la C-243c té per objectiu trobar solucions als reptes que planteja la carretera de Terrassa i, molt especialment, millorar-hi la convivència entre vianants i vehicles. De fet, una de les queixes principals dels veïns que viuen en zones limítrofs amb aquesta carretera fa referència a l'alta velocitat amb què hi circulen els vehicles i a la inseguretat que això provoca.

En aquest sentit, a principis de l'any passat, l'alcalde i el regidor de Patrimoni Urbà, Salvador Segura,es van reunir amb responsables del servei de carreteres i van demanar que

s'implantessin mesures per reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via així com passos de vianants;

unes peticions que el cap del Servei Territorial de Carreteres ha comunicat, aquest mes de març, que

no es duran a terme per considerar que no són adequades per les característiques de la via.

Més accions
Malgrat aquesta negativa, l'Ajuntament continua treballant per donar resposta a les peticions dels veïns i, des de la comissió Dignifica la C-243c, s'ha concertat una reunió dels alcaldes de Castellbibsal, Terrassa i Ullastrell amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat.

Paral·lelament, l'alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana estan mantenint reunions amb Mossos d'Esquadra en les quals es demana que es facin controls de velocitat dels vehicles en el pas per Santeugini i Costablanca. La darrera d'aquestes reunions es va celebrar el 13 de juliol.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 09:58