Comença la vacunació contra la COVID-19 entre la població de Castellbisbal

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

El personal del CAP Doctor Joan Planas contactarà directament amb les persones que s’han de vacunar per acordar el dia i l’hora per rebre la primera dosi.


Segons ha fet saber la direcció del CAP Doctor Joan Planas a l’Ajuntament, durant els propers dies la població de Castellbisbal començarà a rebre les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19.

La selecció i priorització de les persones del municipi que s’han de vacunar durant aquesta fase la determina el CatSalut, que és el responsable d’elaborar les llistes de pacients amb qui haurà de contactar el personal del CAP Doctor Joan Planas a partir d’ara per citar-los en un dia i hora per rebre la primera dosi. En aquest sentit, el director del CAP, el Dr. Antoni Arévalo, agraeix que, si us plau, “no es truqui a l’ambulatori per demanar informació sobre la vacuna perquè serà directament el personal de l’ambulatori el que contactarà, una per una, amb totes les persones incloses als llistats del CatSalut”. Arévalo també remarca que “en cap cas ens podem permetre fer excepcions i serem molt estrictes i curosos en el seguiment d’aquests registres”.

Està previst que les primeres vacunacions comencin avui mateix, i es faran en horari de tarda a l’àrea pediàtrica del CAP, on s’ha habilitat un espai net i segur on atendre les persones citades.

De moment, la vacuna que s’administrarà és la de Pfizer-BioNTech que té moltes limitacions a l’hora de transportar-la i emmagatzemar-la, motiu pel qual encara s’està estudiant la logística per poder fer arribar aquestes vacunes als pacients que no es poden moure del domicili.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 10:08