Des d’aquesta setmana, l’Illa Esportiva ofereix classes en directe per Internet

Dimarts, 19 de gener de 2021 a les 13:30

Les sessions inclouen múltiples varietats esportives i són gratuïtes i exclusives per a les persones inscrites a les activitats generals i específiques del complex esportiu municipal.

Des d’aquesta setmana, l’Illa Esportiva ofereix un ampli programa d’activitats a través d’Internet. Davant la impossibilitat de poder fer les activitats de manera presencial, el departament d’Esports ha optat per posar en marxa aquest nou sistema de classes virtuals en directe.

En concret, es proposa un programa setmanal d’activitats que inclou pilates, zumba, TBC, spinning, aerotò, pump, mix class ioga i gimball. A més, cada setmana es programarà una masterclass específica que, aquest divendres, serà de zumba-fitness. Les classes són gratuïtes i estan reservades per a les persones inscrites a les activitats generals i específiques de l’Illa Esportiva. En tots els casos, van a càrrec dels monitors del complex esportiu municipal.

Com accedir a les classes virtuals
Les sessions esportives es fan a través de l’espai web www.illaesportiva.cat/streaming i per accedir-hi, només cal  introduir les dades que s’hi demanen. No cal fer reserva prèvia, sinó que, únicament, cal entrar el web moments abans de l’inici de l’activitat.

Per conèixer el calendari d’activitats previstes, també heu d’adreçar-vos a l’espai web www.illaesportiva.cat/streaming.

Darrera actualització: 20.01.2021 | 08:45