Dijous, Castellbisbal acollirà la jornada Converses del Mercat de Treball

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 15:42

Es tracta d’una iniciativa que es farà dijous i que permetrà posar en contacte persones que cerquen feina amb empreses interessades en conèixer perfils professionals.


El proper dijous, 7 d’abril, Castellbisbal acollirà una jornada d’activitats que té per objectiu afavorir el contacte entre les persones que busquen feina i les empreses a la vegada que proposa crear un entorn de coneixement i intercanvi al voltant de diferents sectors professionals. L’acció porta per títol Converses del Mercat de Treball i està dedicada als sectors químic, plàstic i farmacèutic; unes activitats molt presents en el nostre teixit industrial.

La jornada s’ha dissenyat de manera que proposa dos tipus d’activitats: d’una banda, accions formatives específiques per a cada col·lectiu participant; i d’altra, espais de trobada entre empreses i persones en procés d’incorporació al mercat laboral perquè es puguin conèixer i puguin establir contractes o col·laboracions immediates o futures.

El programa d’activitats començarà amb dues accions que es faran simultàniament: un taller de selecció de personal per competències (adreçat a les empreses) i una xerrada per a persones que cerquen feina titulada “7 eines de neuromàrqueting i motivació per tenir èxit al mercat laboral”.

Posteriorment, hi haurà una taula rodona sobre les diverses ocupacions del sector i la jornada acabarà amb un espai de networking entre les empreses i les persones que busquen un lloc de treball.

La jornada Converses del Mercat de Treball es farà al Centre Cultural Els Costals de 9.00 a 13.00 hores i, per participar-hi, cal inscriure-s’hi. Es tracta d’una acció organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el suport de l’Ajuntament i té l’objectiu de potenciar la inserció laboral de les persones que estan inscrites a la Borsa de Treball de Castellbisbal.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 15:59