El Casal de la Gent Gran recupera el seu nom original

Dimecres, 27 de setembre de 2023

L’equip de govern recupera el nom original del local del carrer de Sant Joan amb la voluntat de reconèixer la tasca de la gent gran del municipi i mantenint l’esperit de l’equipament, que quan es va inaugurar fa 12 anys ja es va presentar com un espai sociocultural obert a tothom.


L’equipament del número 2 del carrer de Sant Joan, a tocar de la Plaça de l’Església, ha recuperat el seu nom original i torna a anomenar-se Casal de la Gent Gran. L’equip de govern ha pres aquesta decisió amb la voluntat de retre homenatge a la gent gran i, segons paraules de l’alcaldessa de Castellbisbal, M. Dolors Conde, “com a gest per dignificar i reconèixer la tasca d’un sector de la població al que com a societat tenim molt que agrair”.

El fet que l’equipament del carrer de Sant Joan recuperi el nom de Casal de la Gent Gran no suposarà un canvi d’usos del local, que ja en el moment de la seva inauguració, al febrer del 2011, es va presentar com un espai sociocultural obert a tothom. 

“El Casal de la Gent Gran és un punt de trobada i de lleure, un espai on gaudir i compartir interessos, que s’adapta a les realitats i les necessitats de les persones, amb independència de la seva edat”, assenyala Conde, que reconeix que l’equip de govern està molt satisfet que la gent gran del municipi pugui tornar a tenir un equipament que els representi.

El canvi de nom de l’Espai de la Plaça, que ara torna a dir-se Casal de la Gent Gran, s’ha fet coincidir amb la presentació dels actes de les 14es Jornades de la Gent Gran que sota el lema ‘Grans persones, grans jornades’ es celebraran de l’1 al 8 d’octubre.

Darrera actualització: 27.09.2023 | 14:07