El servei d’orientació laboral juvenil fa un taller per assessorar les persones que busquin feina per al Nadal

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 13:30

L’activitat s’adreça a joves de 16 a 29 anys i està impulsada pel servei d’orientació laboral juvenil de Castellbisbal que, des de la seva obertura al mes de gener, ja ha atès 24 joves.


Els departaments d’Ocupació i Joventut proposen un taller per ajudar aquelles persones de 16 a 29 anys que busquen feina per treballar durant les festes de Nadal. En concret, es tracta d’una proposta del servei d’orientació laboral juvenil que, des del gener de 2021, està en funcionament a Castellbisbal.

L’activitat porta per títol Aquest Nadal, treballo! i consistirà en una sessió matinal que es farà el dia 3 de novembre i s’oferiran consells, eines i recomanacions per poder-se presentar a les ofertes existents i per afrontar les entrevistes amb més seguretat.

La primavera passada, el servei d’orientació laboral juvenil ja va oferir una acció similar, però pensada per a les persones que buscaven feina per a l’estiu.

El servei d’orientació laboral juvenil
El servei d’orientació laboral juvenil està ubicat al Punt d’Informació Juvenil i obre els dimecres, de 9.00 a 16.00 hores. Les persones que s’hi adrecin, hi trobaran informació i assessorament per trobar feina (ja sigui a temps complert o per compaginar amb els estudis) i també poden rebre informació per ampliar o reorientar la seva formació o currículum professional.

El servei es presta dins del programa Referents d’Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Vallès Occidental i va obrir el passat mes de gener. Des de llavors, ja ha atès 24 joves.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 14:13