El Síndic de Greuges atendrà la població de Castellbisbal el proper 24 de febrer

Dimecres, 16 de febrer de 2022 a les 00:00

Les visites es faran de forma telemàtica, per telèfon o videotrucada. Prèviament, cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat


L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà el dijous, 24 de febrer, la població de Castellbisbal que vulgui fer consultes i presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

En aquesta ocasió, les visites s’atendran per videotrucada o telefònicament. Prèviament, cal concertar l’entrevista enviant un missatge al correu electrònic sindic@sindic.cat o bé trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni signat amb l’Ajuntament l’any 2017 amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, els assessors del Síndic visiten periòdicament el nostre municipi per atendre els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes.

Segons dades de l’informe anual del Síndic, l’any passat es van iniciar un total de 83 actuacions a petició de persones de Castellbisbal, 37 de les quals es van presentar durant els dos desplaçaments que van fer al nostre municipi, que van tenir lloc els dies 3 de març i 20 d’octubre de 2021.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 12:16