“El teu comerç, a un petit pas”, nova campanya municipal per promocionar el comerç local

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 10:00

Una vuitantena d’establiments participen en la primera acció de la campanya, que té com a objectiu reduir les bosses de plàstic i de paper d’un sol ús a l’hora d’anar a comprar


L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya per reforçar el teixit comercial de proximitat a Castellbisbal, fent difusió dels seus avantatges i emprant estratègies de fidelització. La iniciativa, que porta per títol El teu comerç, a un petit pas, posa en valor el fet que el comerç local dona vida al poble i crea vincles socials que enriqueixen la ciutadania.

“Volem que la gent surti al carrer i que visqui el comerç”, destaca el regidor de Comerç, Enrico Martinelli, que recorda que, a Castellbisbal, “petits comerços amb nom propi donen servei a diferents generacions i, així, han creat xarxa de consum”. A més, assenyala Martinelli, “el fet de moure’s entre diferents comerços per adquirir els productes que necessitem afavoreix una actitud activa i saludable”.

La campanya, que la setmana passada es va presentar a tots els establiments comercials i de serveis del municipi, s’ha posat en marxa amb una primera acció que té per objectiu reduir les bosses de plàstic i de paper d’un sol ús a l’hora d’anar a fer la compra, promovent la utilització de sistemes alternatius reutilitzables, com ara els carretons o cabassos.

La teva bossa reutilitzable, a un petit pas

Una vuitantena d’establiments comercials i de serveis del poble s’han sumat a la iniciativa, que impulsen conjuntament les àrees municipals de Medi Ambient i Promoció Econòmica amb el títol: La teva bossa reutilitzable, a un petit pas.

Durant les properes setmanes, fins al 15 de març, totes les persones que facin compres a qualsevol dels establiments adherits sense utilitzar bossa de plàstic o de paper d’un sol ús, podran demanar que els segellin una casella de la targeta de la campanya. Un cop emplenada la butlleta, amb quatre segells d’establiments diferents, es podrà bescanviar la targeta en qualsevol dels establiments participants o al Punt Verd per una pràctica bossa reutilitzable.

A més, totes les persones que hagin bescanviat les butlletes per bosses reutilitzables participaran en el sorteig final de la campanya, que tindrà lloc el proper 22 de març, a les 17.30 hores al Punt Verd, i en què es sortejaran vuit carretons per fer les compres, 15 cabassos i 10 lots de productes reutilitzables, com ara carmanyoles, embolcalls per a l’entrepà, cantimplores o kits de coberts.

Darrera actualització: 20.02.2019 | 14:05