Es suspèn el Ple municipal d’aquest vespre així com totes les reunions dels òrgans col•legiats municipals

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 15:00

Això significa que tampoc se celebraran les Juntes de Govern, ni les comissions informatives, entre d'altres. L'alcalde manté contacte amb els representants de les diferents formacions polítiques i actualment l'Ajuntament treballa per poder fer les reunions per videoconferència.


L’Ajuntament ha decretat la suspensió de les sessions de tots els òrgans col·legiats del consistori cosa que comporta que no es pugui celebrar el Ple Municipal que estava previst per a aquest vespre, així com tampoc es poden reunir ni la Junta de Govern Local ni les comissions informatives ni els altres òrgans de govern i participació municipals. El decret es va signar la setmana passada i tindrà vigència mentre duri l’actual situació d’estat d’alarma.

Contacte permanent entre tots els grups polítics
Malgrat no se celebrin  les reunions dels òrgans de govern i participació, l’alcalde manté contacte amb els representants de les diferents formacions polítiques que tenen representació al consistori, facilitant-los informació regularment sobre les actuacions municipals que es duen a terme, així com donant resposta a totes les qüestions que aquests li fan arribar. L’objectiu és mantenir una via de comunicació oberta perquè tots ells puguin estar permanentment informats de les novetats que es puguin produir. En aquests moments s’està habilitant un nou canal de comunicació per tal de poder dur a terme reunions per vídeo-conferència entre tots els grups municipals.

Darrera actualització: 30.03.2020 | 19:07