Informació de servei: millora de connexions de la línia de bus L67

Dijous, 6 d'abril de 2023 a les 12:30

A partir del proper dimarts 11 d’abril, la línia d’autobusos L67 que cobreix el trajecte Castellbisbal-Barcelona, tindrà un recorregut més directe cap a la capital durant els dies feiners. El Departament de Territori ha anunciat millores de connexió de la línia L67 que enllaça els municipis de Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona a partir del dimarts de la setmana vinent.

La línia L67 passarà a tindre una connectivitat més directa direcció Barcelona durant els dies feiners, atès que l’autobús no s’aturarà a la parada de l’Hospital Moisès Broggi i seguirà el seu trajecte cap a la capital comtal. No obstant, durant els caps de setmana i els festius, l’autobús continuarà fent parada a l’Hospital com es feia amb anterioritat.

Per altra banda, davant l’augment de demanda d’ampliació del servei de bus, es disposarà una nova expedició per sentit a primera hora del matí de dilluns a divendres i una nova sortida per sentit els cap de setmana, festius i feiners d’agost.

Cal tenir en compte que, les incorporacions d’aquests nous canvis, comportaran una modificació en els horaris habituals durant els dies feiners en un interval entre 5 i 10 minuts.

Darrera actualització: 06.04.2023 | 12:27