La zona taronja tornarà a estar operativa a partir de l’1 de juny

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 00:00

Amb l’objectiu de garantir la rotació de vehicles i facilitar l’aparcament a prop del centre urbà, la setmana vinent també reobrirà l’aparcament d’Els Costals.


A partir del proper dilluns, 1 de juny, entraran de nou en servei les zones taronges d’aparcament, en els horaris i funcionaments habituals. Des de l’inici de l’Estat d’alarma en aquests espais no s’ha aplicat cap limitació horària i ara, amb l’inici del procés de desescalada i l’entrada de Castellbisbal a la Fase 1, es recupera el seu funcionament, amb l’objectiu de garantir la rotació de vehicles i facilitar l’aparcament a prop del centre urbà.

Per donar un marge de temps a la població per adaptar-s’hi, l'Ajuntament ha començat una campanya informativa, mitjançant rètols a vehicles i a peu de carrer amb els agents cívics. Amb la iniciativa es vol explicar que a partir de la setmana vinent torna a entrar en funcionament la zona taronja, a més de recordar el funcionament i horaris del servei. 

Als aparcaments de la zona taronja es pot estacionar-hi sense pagar durant un màxim de dues hores. En aparcar, cal deixar indicat, en un lloc visible des de l’exterior del vehicle, l’hora d’estacionament (mitjançant un disc horari o una anotació a mà en un paper). L’horari de la zona taronja és de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes de 9.00 a 14.00 hores.

Reobertura de l’aparcament d’Els Costals

El proper dilluns, 1 de juny, també tornarà a obrir l’aparcament d’Els Costals. En aquest pàrquing els vehicles poden estacionar-hi durant un màxim de quatre hores i, a l’igual que a la zona taronja, cal deixar indicada, en un lloc visible des de l’exterior del vehicle, l’hora d’estacionament.

A partir de la setmana vinent, l’aparcament d’Els Costals estarà obert de dilluns a dissabte, de 7.00 a 21.00 hores i, en cap cas, s’hi podrà deixar els vehicles durant la nit.

Darrera actualització: 26.05.2020 | 13:51