L’Ajuntament distribuirà lots de protecció sanitària entre la població

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 00:00

Coincidint amb la celebració, avui, del Dia Mundial de la Higiene de les Mans, el consistori també posa en marxa una campanya per incidir en la importància que tothom incorpori aquest hàbit higiènic a la seva vida diària per prevenir el contagi de malalties infeccioses.


L’Ajuntament està treballant aquests dies en l’adquisició de material sanitari, com ara mascaretes i gels de solució hidroalcohòlica, per distribuir properament entre la població. L’objectiu és fer arribar aquests lots de protecció sanitària a totes les llars del municipi, amb un petit manual de recomanacions sobre com hem de netejar-nos correctament les mans per reduir la probabilitat d’adquirir infeccions.

L’anunci d’aquesta nova mesura de sensibilització ciutadana s’ha fet coincidir amb la celebració avui, 5 de maig, del Dia Mundial de la Higiene de Mans, que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa des de l’any 2009. Tenint en compte el context de crisi sanitària per la Covid-19 i aprofitant el simbolisme d’una data com la d’avui, l’Ajuntament també ha posat en marxa una campanya informativa per incidir en la importància que tothom incorpori la neteja freqüent de mans com un hàbit higiènic diari. 

Segons les autoritats sanitàries, netejar-nos correctament les mans és la manera més senzilla i eficaç d’evitar la transmissió de malalties infeccioses. La campanya que impulsa l’Ajuntament té com a objectiu fomentar aquest hàbit, que hauríem d’incorporar de manera permanent al nostre dia a dia, abans de menjar, en sortir de casa i en arribar-hi i també si patim un procés infecciós, nosaltres o algú dels nostre entorn proper. A més d’informar sobre la manera correcta de mantenir aquest bon hàbit d’higiene, la campanya de l’Ajuntament també vol deixar clar un missatge: “Un gest tant senzill com rentar-nos les mans amb aigua i sabó, ens pot salvar la vida!”

Darrera actualització: 05.05.2020 | 09:45