L’Ajuntament impulsa un procés participatiu per reflexionar sobre el futur del municipi

Divendres, 22 d'abril de 2022 a les 00:00

Mitjançant el Quadern de Debat Ciutadà es vol conèixer l’opinió de la població i el teixit associatiu sobre el model de poble que volen i com els agradaria que fos en el futur, amb l’objectiu de poder millorar els serveis municipals que s’ofereixen a la ciutadania.


L’Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa un procés participatiu per conèixer l’opinió de la ciutadania i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta del Quadern de Debat Ciutadà, “una eina que ha de servir a l’Ajuntament per millorar els serveis municipals que oferim a la població”, destaca la regidora de Participació Ciutadana, Melania Solís.

El Quadern de Debat Ciutadà és un llibret amb diverses preguntes classificades en diversos blocs temàtics relacionats amb els aspectes més rellevants de la vida local, com ara els equipaments, la mobilitat, la gestió dels residus, el civisme, les activitats o la informació municipal, entre d’altres. “La idea és que les famílies, entitats i grups d’amistats es trobin una estona per comentar i respondre conjuntament les preguntes, de manera que obtinguem una visió global sobre el model de poble que volem”, assenyala Solís.

El Quadern de Debat Ciutadà es pot trobar en format paper a diferents espais municipals, com ara els centres educatius, a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, a l’OAC de l’Ajuntament o al Punt Verd. Un cop emplenat, es podrà retornar, abans de l’1 de juny, a qualsevol d’aquests equipaments.

També es pot descarregar la versió digital del Quadern de Debat Ciutadà des del portal web municipal (www.castellbisbal.cat/quaderndebatciutadà) o bé des del portal participatiu de Castellbisbal (www.participa311-castellbisbal.diba.cat/). En aquest cas, cal que el retorneu emplenat per correu electrònic a l’adreça participacio@castellbisbal.cat, també abans de l’1 de juny de 2022.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 08:52