L'Ajuntament impulsa un programa d'assessorament personalitzat per als comerços

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 18:14

20 establiments comercials del poble participen en el programa "Optimitza el teu negoci": una iniciativa de mentoria que ofereix als comerços assessorament personalitzat i totalment gratuït.

Concretament, cada un dels establiments participants rebrà la visita d'una persona experta en el món del comerç i del màrqueting que farà una anàlisi dels aspectes clau per al funcionament òptim del negoci com són la política de preus, les despeses fixes del comerç, la gestió de les compres, les estratègies de venda  i la quantificació de les vendes mínimes que cal assolir per garantir la viabilitat de l'establiment.

L'atractiu principal d'aquest programa és, precisament, que ofereix una assessoria individualitzada que permetrà a les persones responsables dels establiments prendre les decisions que considerin necessàries per enfortir els negocis, redirigir-los o incidir en els aspectes en què tinguin més mancances.

Aquesta iniciativa dona resposta a una de les línies d'actuació incloses en el Pla d'acció municipal per a l'enfortiment del comerç i dura-la a terme té un cost de 650 euros per cada establiment: un import que l'Ajuntament subvenciona al 100 %.

Modernització i professionalització

Aqueta acció s'emmarca dins del programa de modernització i professionalització dels comerços que impulsa l'Ajuntament de Castellbisbal. Serà la segona acció de mentoria individualitzada després que l'any passat ja es va fer una acció similar, però centrada en la digitalització dels comerços i serveis.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 09:48