L’Ajuntament ja disposa de l’estudi de necessitats de les entitats esportives

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 16:30

El document analitza els recursos existents actualment i proposa accions per aconseguir que els serveis esportius que s’ofereixen a la ciutadania siguin de la màxima qualitat possible.

L’Ajuntament ja disposa de l’Estudi de necessitats de les entitats esportives de Castellbisbal que ha elaborat l’empresa Itik Consultoria Esport i Lleure i que ha tingut per objectiu fer una exposició de la realitat esportiva del nostre poble per, posteriorment, definir les accions que es poden dur a terme per oferir una pràctica esportiva de la màxima qualitat possible.

L’estudi inclou un primer apartat de diagnosi que valora els equipaments esportius existents (públics i privats) i analitza les diferents entitats esportives exposant tant el tipus d’activitat que duen a terme com la quantitat de persones que aglutinen. En aquest sentit, es valora que Castellbisbal compta amb un sistema esportiu consolidat i amb un índex de pràctica esportiva de la població elevat. A més, l’estudi destaca el dinamisme del teixit associatiu que organitza i desenvolupa activitats per a persones de totes les edats.

En relació amb els equipaments, s'assenyala el bon estat de manteniment i conservació en què es troben i posa en valor la inversió que l’Ajuntament hi fa en manteniment.

Possibles millores
En l’apartat de conclusions, l’estudi de necessitats suggereix a l’Ajuntament que elabori un pla d’equipaments esportius i que analitzi la possibilitat de dur a terme algunes intervencions de millora com la construcció de nous vestidors per a la pista coberta de l’Illa Esportiva i per al camp de futbol. El treball també proposa la possibilitat de crear un nou aparcament de vehicles en una zona propera a l’Illa Esportiva per donar resposta a la demanda d’estacionament els caps de setmana que és quan se celebren les competicions de les diferents disciplines esportives.

La redacció d’aquest estudi va néixer d’una moció presentada pel grup municipal del PSC al ple municipal del mes de juny de 2021 que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics.

Darrera actualització: 29.11.2022 | 16:31