L’Ajuntament obre a consulta pública l’elaboració del reglament de serveis per a la gent gran

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

L’objectiu és afavorir el debat i contrastar idees sobre el serveis municipals que s’han de prestar al futur equipament residencial i de convivència per a la gent gran que es construirà a Can Costa


L’Ajuntament vol comptar amb l’opinió de tota la ciutadania i les organitzacions de Castellbisbal a l’hora de definir els serveis del futur centre residencial i de convivència per a la gent gran que es construirà als terrenys municipals que hi ha al carrer de l’Eucaliptus, a la urbanització de Can Costa. Per això, aquesta setmana ha obert a consulta pública l’elaboració del reglament que regularà el funcionament de l’equipament, que, en diferents fases, podria arribar a acollir fins a 80 places residencials i 25 de centre de dia.

Amb l’objectiu de facilitar la participació ciutadana, s’ha habilitat un espai al web municipal mitjançant el qual totes les persones interessades poden aportar les seves opinions, necessitats, propostes i expectatives sobre els serveis i el funcionament del futur centre residencial i de convivència per a la gent gran. La consulta pública estarà operativa fins al 21 de gener de 2021.

La posada en marxa de la consulta pública és una de les primeres actuacions impulsades per la comissió d’estudi que s’ha creat per fer tota la tramitació necessària per justificar la viabilitat i fortalesa del projecte. Aquest grup de treball, on hi ha representats tots els grups municipals, té com a objectiu establir les bases per crear el servei i l’establiment de l’activitat econòmica vinculada, que és un dels primers passos que s’ha de fer per a la futura construcció del nou equipament per a la gent gran.

Presentació del projecte a la Generalitat

Coincidint amb la posada en marxa de tots els tràmits administratius, l’Ajuntament ha sol·licitat una reunió amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, per anunciar a la Generalitat el projecte del nou equipament i cercar vies de col·laboració i cooperació. De moment, s’està a l’espera de poder fer la trobada per informar-los sobre la decisió presa per l’Ajuntament de dur a terme una inversió econòmica molt important (que segurament superarà els 9 milions d’euros) per a la construcció del nou centre residencial i de convivència adreçat a la gent gran del nostre municipi.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 12:15