L’Arxiu Municipal posa en marxa una campanya per preservar la memòria popular de la crisi del coronavirus

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 00:00

L’objectiu de la iniciativa és recollir documents, especialment fotografies, però també cartells, dibuixos, vídeos i memòria escrita de l’impacte social de la pandèmia al municipi


Aquests dies l’Arxiu Municipal de Castellbisbal fa una crida a la col·laboració ciutadana per documentar l’impacte social del coronavirus al municipi i poder preservar la memòria popular d’uns fets que ja formen part de la nostra història recent. L’objectiu de la iniciativa és recollir fotos, vídeos, dibuixos i tota mena de documents, gràfics o escrits, que puguin tenir valor històric per documentar la situació excepcional que estem vivint.

Els documents digitals es poden enviar al correu arxiu@castellbisbal.cat. També es pot fer servir el servei WeTransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d’espai, o esperar a que l’Arxiu Municipal reobri les seves portes i portar-ho personalment més endavant.

A l’hora de fer arribar els documents a l’Arxiu Municipal s’haurien de facilitar, també, algunes dades bàsiques que faciliten la contextualització del material com ara qui és la persona autora, la ubicació on està feta la foto o el vídeo (en el cas de materials gràfics) i un títol, que reculli de la forma més breu possible, l’acció que es vol documentar. 

Davant de qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l’Arxiu Municipal mitjançant el correu arxiu@castellbisbal.cat.

 

Darrera actualització: 14.04.2020 | 11:15