Les beques als millors expedients de batxillerat 2021 ja tenen guanyadores

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament atorga aquestes beques des de fa set anys per fer un reconeixement oficial als mèrits acadèmics del jovent i promoure la continuació dels seus estudis


Alba Delgado, Clàudia Román i Oriol Muñoz s’han endut enguany les beques als millors expedients de batxillerat i cicles formatius que concedeix l’Ajuntament a l’alumnat del municipi que obté millors qualificacions en aquesta etapa formativa.

Alba Delgado i Clàudia Roman, amb un 9,43, han tret la millor nota mitjana de batxillerat. Per desfer l’empat es van tenir en compte les notes de primer de batxillerat i per tant, Alba Delgado, amb un 9,60, s’ha endut la beca de 750 euros a l’expedient amb millor nota. Els 500 euros del segon lloc han estat per a Clàudia Román, amb una nota de 9,50 a primer de batxillerat, i Oriol Muñoz, amb un 9,34, ha guanyat el tercer lloc i rebrà una beca de 250 euros.

Les beques al millor expedient de batxillerat són una iniciativa de la Regidoria de Joventut i es lliuren des de l’any 2014. Es tracta d’una proposta amb la qual es vol donar un reconeixement oficial als mèrits del jovent que demostra una bona preparació en els estudis de batxillerat, promovent la continuació de la seva formació, ja sigui en l’àmbit universitari o de cicle formatiu de grau superior.

Novetats en l’edició d’enguany

A partir d’enguany, com a novetat, s’han ampliat les beques als millors expedients de cicle formatiu de grau superior i mitjà. A l’igual que passa amb els estudis de batxillerat, per poder optar als ajuts, els i les alumnes han d’estar finalitzant el cicle d'estudis, disposar del carnet CBJOVE i tenir una nota mitjana igual o superior a 8,50. En aquesta edició, les categories de cicles formatius han quedat desertes.

Darrera actualització: 28.12.2021 | 13:40