Remodelació total de la zona infantil de la plaça de Lluís Companys

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 16:02

Les obres han començat aquesta setmana i comportaran la renovació de tots els elements que hi ha actualment: paviments, jardineria, jocs, mobiliari i tanca perimetral.

Aquesta setmana han començat les obres de remodelació de la zona de jocs infantils de la plaça de Lluís Companys. Es tracta d’una reforma integral d’aquest espai que comportarà canviar tots els elements que actualment hi ha: tanca perimetral, paviment, jardineria, mobiliari i elements de jocs.

El projecte de renovació del parc també preveu un canvi en la concepció de l’espai amb l’objectiu de fer-lo atractiu als nens i nenes de fins a 12 anys, ja que, actualment, es tracta d’una zona dissenyada per a canalla més petita.

El parc de la plaça de Lluís Companys es va construir l’any 2000 i des de llavors s’hi han fet tasques de manteniment i millora, però mai cap reforma integral. És per això que, a hores d’ara, s’ha considerat necessari plantejar una acció de major abast. El nou disseny del parc infantil l’ha fet l’arquitecta Maite Ruf i les obres van a càrrec de l’empresa URBE-SBD, SL i tenen un cost de 103.551,99 €. La previsió inicial és que la renovació del parc pugui estar acabada durant la primera quinzena del mes de gener.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 16:24