Seguretat Ciutadana posa en marxa la campanya d’estiu per prevenir robatoris a la llar

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament estrenarà aquest juliol un nou recurs perquè la ciutadania pugui tenir una via directa i ràpida de connexió per alertar la Policia Local en cas de robatori


Coincidint amb l’arribada de l’estiu, la Regidoria de Seguretat Ciutadana impulsa una nova campanya de prevenció de robatoris a les llars. L’objectiu és fer arribar a la població del municipi consells per protegir els habitatges, per això, el proper divendres, 10 de juliol, a les 18.00 hores, es farà una xerrada informativa sobre el tema a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La trobada estarà conduïda per agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, que explicaran les mesures de seguretat que cal seguir per evitar que la nostra llar sigui objecte de robatori, especialment ara a l’estiu, quan moltes famílies aprofiten les vacances per marxar i deixar la casa sola.

Nova APP per alertar la Policia Local

Durant la xerrada també es presentarà l’APP Beesafe, un nou recurs que posarà en marxa l’Ajuntament aquest mes de juliol i que permetrà enviar avisos d’emergència o incidències urgents a la Policia Local en només 15 segons.

Per fer ús de l'APP només cal descarregar-la gratuïtament al mòbil, registrar-se i configurar el perfil d'usuari. Un cop fet, tindrem accés a una pantalla principal on hi ha quatre tipus d'alarmes per activar, en funció de l'emergència: si hi ha intrusos a casa, en cas d'incidències amb l'alarma de la llar, si es detecta activitat sospitosa a algun habitatge veí o si s'observa alguna presència estranya al carrer.

L’estrena d’aquesta nova APP es complementa amb altres mesures que impulsa la Policia Local durant la campanya d’estiu per prevenir robatoris a la llar, com ara reforçar el servei de vigilància preventiva a les urbanitzacions que es duu a terme durant tot l’any.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 09:30