Servei d’assessoria energètica personalitzat, gratuït i obert a tota la ciutadania de Castellbisbal

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 13:00

El servei ofereix sessions individualitzades en què una tècnica del Consell Comarcal analitza la situació de cada persona i fa propostes per estalviar en les factures de llum, gas i aigua.


Aquesta setmana, es reprenen les sessions d’assessoria energètica que el Consell Comarcal ofereix a Can Margarit per a tot el veïnat de Castellbisbal. Es tracta d’un servei personalitzat que té per objectiu acompanyar i ajudar la ciutadania per estalviar en les factures de subministraments bàsics: llum, aigua i gas.

Les persones que s’hi adrecin, seran ateses per una tècnica del Consell Comarcal que estudiarà el seu cas de manera individualitzada i proposarà accions que puguin comportar una reducció de les factures: des de canvis en els productes contractats fins a consells d’eficiència energètica i recomanacions per a l’ús de la calefacció o dels electrodomèstics, entre d’altres.

El servei es presta el segon dijous de cada més de 9.00 a 14.30 hores, és gratuït i està obert a tothom. Cada sessió té una durada que oscil·la entre els 45 i els 60 minuts i per assistir-hi, cal demanar hora a l’OAC de Can Margarit.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 13:27