Serveis Socials reforça l’atenció telefònica amb la gent gran

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana es posa en marxa una tercera ronda de trucades a totes les persones de més de 65 anys del municipi que viuen soles per a conèixer com afronten el desconfinament i informar-los dels serveis que tenen a l’abast. 

L’Ajuntament ha començat aquests dies a fer una tercera ronda de trucades telefòniques a totes les persones de més 65 anys del municipi que viuen soles. L’objectiu aquesta vegada, a més de comprovar que es troben bé, és orientar-los sobre les mesures i les fases del desconfinament i recordar-los tots els serveis que estan actualment actius. 
 
Els dubtes sobre el que està permès o no fer en cada fase de la desescalada i els serveis que es van recuperant està generant inquietud entre el col·lectiu de la gent gran, que està agraint la trucada que reben de l’equip de Serveis Socials. Per això, la prioritat d’aquesta nova ronda de contactes és més d’informar i aclarir dubtes, així com de detectar si hi ha alguna necessitat no coberta. 
 
Les trucades als majors de 65 anys es van posar en marxa per part de la Regidoria de Serveis a les Persones en el moment en què es va anunciar la necessitat de confinar la població per evitar el contagi de la Covid-19. L’objectiu principal d’aquesta acció ha estat garantir que ningú quedi desatès durant aquests dies. Fins ara, ja s’han fet més de 600 trucades a la gent gran que viu sola i durant aquesta tercera ronda s’espera poder fer uns 300 contactes telefònics més. 

 

Darrera actualització: 20.05.2020 | 16:37