S’instal·la un circuit de cal·listènia al parc de les Destreses

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 13:15

El nou equipament esportiu s’ha obert aquesta setmana i compta amb diferents aparells que permeten fer exercicis de força, però també de flexibilitat i potència.


Aquesta setmana s’ha obert al públic un nou equipament esportiu a l’aire lliure. Es tracta d’un circuit de cal·listènia que s’ha instal·lat al parc de les Destreses i que compta amb aparells de condicionament físic per entrenar la força, la flexibilitat, l’agilitat i la potència.

El circuit està situat a sota del parc del Patufet i ocupa 145 metres quadrats. Els diferents aparells que l’integren s’han instal·lat sobre un paviment de cautxú de seguretat que és més gruixut a la zona d’alt risc per minimitzar el risc de patir lesions.

El parc ha costat 32.997 euros i l’Ajuntament valora que també servirà per donar resposta a les noves necessitats sorgides arran de la pandèmia de disposar d’espais a l’aire lliure per a la pràctica esportiva.

Joves
La cal·listènia és una modalitat d’entrenament físic molt popular entre el jovent. De fet, va ser un grup de joves qui va proposar a l’Ajuntament la possibilitat d’instal·lar un circuit per practicar aquesta modalitat esportiva. Després d’analitzar-ne la viabilitat el consistori va decidir portar-lo a terme.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 13:49