Tractament contra les males herbes a diferents espais del municipi

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 00:00

Les actuacions, que es faran els dies laborables de sis del matí a una del migdia, començaran la setmana vinent i està previst que finalitzin a principis de juliol.


L’Ajuntament de Castellbisbal, mitjançant l’empresa Ferrovial-CESPA, adjudicatària del servei de manteniment de jardineria del municipi, posarà en marxa aquest mes de juny un conjunt d’actuacions contra les males herbes al nucli urbà i les urbanitzacions.

Els tractaments, que consistiran en polvoritzar herbicides als paviments durs, començaran el dilluns, 10 de juny, a la urbanització de Can Campanyà i està previst que finalitzin el 9 de juliol a Can Santeugini.

Els treballs es faran els dies laborables, de les 6.00 a les 13.00 hores, i aplicant-hi les mesures de precaució i seguretat establerts en aquests tipus d’actuacions. En aquest sentit, cal destacar que tots els productes fitosanitaris utilitzats a Castellbisbal són els que el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA) autoritza per a l’ús de parcs i jardins i que es troben inclosos en el registre oficial de productes fitosanitaris.

Calendari de treball

Darrera actualització: 06.06.2019 | 12:12