Carta de Serveis de l'Arxiu

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

Carta de Serveis del Servei d’Arxiu i Gestió documental de l’Ajuntament de Castellbisbal 

A la Carta de serveis podeu conèixer els nostres serveis que s’ofereixen a la ciutadania i els destinats als propis serveis municipals. A més de detallar els serveis, s’incorporen els compromisos de qualitat, així com l’avaluació anual del seu manteniment.

Els serveis que ofereix el Servei d’Arxiu i Gestió documental s’agrupen en les línies de serveis següents i àmbits de gestió. Es poden consultar els serveis concrets dividits per Serveis i Àmbits a la pàgina web:

  • Línia de Serveis – Àmbit 1: Administració del servei o Processos interns de control i de suport que tenen la finalitat la Gestió del Servei i instal·lacions.
  • Línia de Serveis – Àmbit d’actuació 2: Gestió dels fons documentals.
  • Línia de Serveis – Àmbit 3: Sistema de gestió documental corporatiu.
  • Línia de Serveis – Àmbit 4: Gestió de l’accés als documents.
  • Línia de Serveis - Àmbit 5: Protecció, difusió i recerca.

Estem certificats segons la norma ISO 9001:2015 , de gestió de qualitat, corresponent als processos de l'Arxiu Municipal vinculats amb la gestió del servei, instal·lacions de l’arxiu, gestió documental, tractament arxivístic i accés als documents, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels serveis que oferim i el correcte tractament dels documents que tenim dipositats.

Estem certificats segons la norma ISO 9001:2015, de gestió de qualitat, corresponent als processos de l'Arxiu Municipal vinculats amb la gestió del servei, instal·lacions de l’arxiu, gestió documental, tractament arxivístic i accés als documents, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels serveis que oferim i el correcte tractament dels documents que tenim dipositats.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 17:28