Escola Bressol La Caseta

Coneixeu-nos!

Coneixeu-nos!

Si en voleu saber més de qui som, com som i què fem, consulteu el quadríptic informatiu de La Caseta .

Els nostres projectes

Per als infants...

Música

Sessions setmanals de 30 minuts impartides per professors de l’Escola Municipal de Música.

Durant les classes es procura que el fil conductor sigui la música , cantant , tocant, ballant, escoltant... de mimesi amb ells. A cada sessió, s'hi fan cançons, audicions, jocs de falda, jocs amb moviment o danses i també s'hi presenten alguns instruments.

Les sessions es desenvolupen dins l'aula, que és l'espai conegut i que aporta seguretat als nens, amb les educadores presents.

Anglès

Sessions setmanals de 30 minuts a càrrec d'una professional.

Per introduir l’aprenentatge de l’anglès per tal que els infants es vagin familiaritzant amb aquesta nova llengua a través de contes, cançons, titelles...

Suport psicopedagògic

Un dia per setmana.

Fa observació dels infants, les famílies poden sol·licitar fer entrevistes per tal que els faci assessorament d’algun tema relacionat amb el seu fill o filla.

Per a les famílies

L'hora del cafè

  • Xerrades per a les famílies, tant de l’escola bressol, com de la resta del poble, que tinguin fills d’edats de zero a tres anys. S'hi tracten temes relacionats amb aquesta franja d’edat.

  • L’objectiu de les sessions és compartir experiències i al mateix temps poder fer preguntes d’aquells aspectes o qüestions que més amoïnen als pares. La psicopedagoga reparteix uns fulls amb informació del tema que es tracta i amb consells i pautes d’intervenció que els poden resultar útils.

Tallers familiars

Famílies amb infants de fins a 3 anys: voleu venir a la nostra escola? Jugarem, cantarem, experimentarem, farem manualitats... I moltes coses més!

Quotes i bonificacions

Cliqueu aquí

Darrera actualització: 21.07.2020 | 13:12