En marxa una nova temporada de les activitats de dinamització de l'Illa

Divendres, 29 de gener de 2016 a les 13:24

El programa d’actes comença aquest vespre amb una sessió aquàtica d’exercicis cardiovasculars que tindrà lloc a la piscina coberta de l’Illa Esportiva.

 

Avui a les 20.00 hores s’estrena amb una sessió d’aqua cardio la nova temporada de les activitats de dinamització de l’Illa Esportiva, una proposta que s’ofereix a tots els abonats i que proposa activitats diferents i úniques a les quals poden convidar-hi a familiars i amics de forma totalment gratuïta.

Segons la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Susanna Solé, “amb aquest programa es vol enfortir la relació entre l’Illa Esportiva i els seus abonats, als quals volem agrair la seva confiança”. És per aquest motiu que s’ofereix als abonats la possibilitat de convidar a dos persones perquè gaudeixin, mensualment i de forma gratuïta, de les diferents activitats del programa de dinamitzacions.

A banda de la sessió d’aqua cardio d’aquest vespre, s’han programat, fins al juny, classes de ball, de relaxació aquàtica, d’estiraments i de pilates. Totes les sessions, una cada mes, tindran lloc a les 20.00 hores, a les instal·lacions de l’Illa Esportiva.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 10:03