Castellbisbal acull la Jornada Catalana de la Mobilitat 2017

Dilluns, 29 de maig de 2017 a les 11:22

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, farà la conferència inaugural de la trobada, que tindrà lloc el proper 7 de juny a l’auditori d’Els Costals.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, serà un dels ponents principals a l’edició d’enguany de la Jornada Catalana de la Mobilitat, que tindrà lloc el proper dimecres, 7 de juny, a l’auditori Els Costals. Concretament, el conseller farà la conferència inaugural que tractarà sobre “El futur del transport públic de Catalunya”.

Tenint en compte el canvi tecnològic que suposarà la T-Mobilitat i el moment històric que està vivint Catalunya, la conferència del conseller adquireix especial rellevància, ja que explicarà quin serà el planejament del transport públic en els propers anys.

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) organitza cada any “La Jornada Catalana de la Mobilitat”, amb el patrocini del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, la Diputació de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat, i aquest any, per primera vegada, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El seu objectiu és oferir les millors experiències en el camp de la mobilitat, amb bones pràctiques que puguin ajudar, a aquells que treballen en aquest àmbit, a continuar avançant i desenvolupar uns serveis més eficients i sostenibles.

 

Programa de la jornada

El 7 de juny de 2017 se celebra la 13a edició, en la qual s’espera comptar amb un notable èxit d’assistència, després que l’any passat s’assolís el rècord de més de 350 persones inscrites.

La Jornada començarà a les 8.30h. del matí, amb l’obertura a càrrec del president de l’AMTU i alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, i l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà. A continuació, hi haurà la conferència inaugural a càrrec del conseller Josep Rull.

El tema central que es tractarà en aquesta edició és “El paper del món local en la governança de la mobilitat”, ja que els ajuntaments tindran un paper clau en la nova governança que determinarà la mobilitat del nostre país en els propers anys. Al llarg de la jornada els assistents coneixeran nous aspectes tecnològics que ja s’estan posant en marxa, així com experiències d’èxit tant locals com internacionals en l’àmbit de la mobilitat. . La jornada estarà conduïda, igual que l’any passat, pel periodista Josep Puigbó i, com sempre, comptarà amb la participació d’experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi.

Trobareu tota la informació en el web de la Jornada Catalana de la Mobilitat

Darrera actualització: 07.09.2020 | 12:53