Castellbisbal se suma, per segon any consecutiu, a "Benvinguts a Pagès"

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 13:00

La presentació de la iniciativa al Vallès Occidental, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny arreu de Catalunya, s'ha fet al Museu de la Pagesia

 

El Benvinguts a Pagès és un cap de setmana de portes obertes a explotacions agràries, ramaderes i pesqueres d’arreu de Catalunya, que faran visites gratuïtes perquè puguem veure com i on es fan els productes que després arriben a taula.

Ja hi ha més de 225 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya que s’han sumat a la iniciativa; més de 200 restaurants, uns 215 allotjaments i més de 170 activitats complementàries de tipus molt divers organitzades per Ajuntaments, entitats i col·lectius. En total, gairebé 820 propostes diferents que ens permetran descobrir el producte i la terra en qualsevol punt del país.

A Castellbisbal, hi participen els productors de la Biomasia de Ca n’Oliveró i els restaurants Can Campanyà, Cal Pupinet i Ca l’Esteve. També es faran visites guiades al Museu del Tractor d’Època i al Museu de la Pagesia on, el passat 31 de maig, s’ha presentat la campanya de Benvinguts a Pagès al Vallès Occidental.

L’acte ha comptat amb la participació del president del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Victor Puig, i del regidor de Turisme de l’Ajuntament, Toni Pons, així com de productors i restauradors que participen en el projecte.

La segona edició de Benvinguts a Pagès se celebra del 3 al 5 de juny. L’any passat es va estrenar la iniciativa amb un èxit de participació que la Generalitat de Catalunya i la Fundació Alicia, organitzadors de la campanya, esperen poder repetir.

Castellbisbal ja va participar en la primera edició de Benvinguts a Pagès i enguany torna a repetir l’experiència. Aquesta vegada, a més, per promocionar les visites al municipi, n’ha editat un programa especial on ens proposen que aquest cap de setmana fem una ruta entre el Museu de la Pagesia i el Museu del Tractor d’Època.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:40