Cinc minuts de silenci a la Plaça de l'Església en record i homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Divendres, 18 d'agost de 2017 a les 13:10

Veïns i veïnes de totes les edats han participat en aquesta concentració: gent gran, famílies amb nadons, infants i joves han respectat aquest silenci que ha començat i acabat amb un emotiu aplaudiment.


La Plaça de l’Església ha estat l’escenari on s’han celebrat els cinc minuts de silenci en record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i com a mostra de condol i solidaritat envers les seves famílies i amics.

Abans d’iniciar els cinc minuts de silenci, l’alcalde, Joan Playà, ha llegit el comunicat que feia tot just uns minuts, li havia fet arribar la Generalitat de Catalunya i en el qual s’insisteix i aclareix en què el dol oficial estableix la suspensió dels actes oficials i que, pel que fa als actes festius i no institucionals, cada municipi podrà actuar d’acord amb el seu criteri.

En el cas de Castellbisbal, l’equip de govern, que ha estat (i està) en contacte permanent amb els portaveus dels diferents grups polítics representats al consistori, ha decidit mantenir la programació de Festa Major, però fent un minut de silenci, a l’inici de cada acte.

En relació amb alguns comentaris sorgits a les xarxes socials, Playà s’ha mostrat convençut del rebuig de tota la població envers els atemptats terroristes i ha dit que no dubta que tothom està consternat per la situació viscuda. L’alcalde ha demanat respecte envers les decisions de tothom i no establir un rànquing de persones amb un major o menor grau de solidaritat en funció de si assisteixen, o no, als actes lúdics previstos.

 

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:06