El Ple designa per sorteig el càrrecs de les meses electorals del proper 21D

Divendres, 24 de novembre de 2017 a les 00:00

Com a novetat, només hi haurà dos col·legis electorals: un a Can Santeugini i un altre al poliesportiu de l’Escola Montserrat.

 


El Ple municipal, reunit en sessió extraordinària el passat 22 de novembre, ha designat, mitjançant un sorteig, les 135 persones que formaran part de les meses electorals durant les properes eleccions al Parlament de Catalunya, convocades per al proper 21 de desembre.

Un total de 45 titulars i 90 suplents han estat escollits per actuar com a presidents i vocals de les 15 meses que s’habilitaran als dos col·legis electorals del municipi, que estaran ubicats al poliesportiu de l’Escola Montserrat i al centre cívic de Can Santeugini. Aquesta, precisament, és una de les novetats de la jornada del proper 21 de desembre respecte a anteriors comicis i és que, en aquesta ocasió, els dos col·legis electorals que habitualment es constituïen al nucli urbà, ara es centralitzaran en un de sol, situat al poliesportiu de l’Escola Montserrat.

El sorteig s’ha fet informàticament, mitjançant un aplicatiu facilitat per l’Oficina del Cens Electoral que ha seleccionat, aleatòriament, les persones integrants de les meses entre els electors del municipi que tenen entre 18 i 70 anys.

Totes les persones seleccionades per sorteig que hauran de formar part de les meses electorals rebran personalment la notificació en els propers dies i tenen l’obligació d’assistir a la cita electoral. Només aquelles que tinguin alguna causa justificada que els impedeixi realitzar aquest servei públic, podran presentar al·legacions davant la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Si heu estat escollit com a membre d'una mesa electoral, podeu trobar més informació al web del Parlament. També podeu consultar el manual per als membres de la mesa electoral.

 

Darrera actualització: 24.11.2017 | 08:45