L'Ajuntament obté un ajut de 2600 euros per al concert de Txarango

Divendres, 24 d'octubre de 2014 a les 12:11

L’ajuda ha estat concedida per la Generalitat de Catalunya i la tramitació s’ha fet, conjuntament, entre les àrees de Joventut i Cultura

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal ha aconseguit una subvenció de 2614 euros per finançar part del cost de la contractació de Txarango, que actuarà, a Castellbisbal, el proper dia 31 d’octubre.

La subvenció ha estat concedida per la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa.CAT que, entre d’altres, té per objectiu fomentar la contractació de grups musicals de qualitat als municipis.

El regidor de Joventut, Gerard Bas, ha explicat que tot i que el departament comptava amb els diners per pagar el cost íntegre de la contractació de Txarango, “sempre busquem totes les ajudes i subvencions a les quals podem accedir per reduir el cost per a l’Ajuntament”.

En aquest sentit, Bas ha afegit que “vàrem veure molt clar que podíem accedir a aquestes subvencions del Programa.CAT i hem fet totes les gestions pertinents per tal de poder aconseguir aquests diners”. La tramitació de la subvenció ha estat possible gràcies a la col·laboració del departament de Cultura de l’Ajuntament que és l’àrea municipal que té la competència per poder realitzar aquestes gestions.

Entrades exhaurides
Les 986 entrades per al concert de Txarango que es van posar a la venda, estan exhaurides des del passat dia 17 d’octubre. Aquell mateix dia, el regidor de Joventut ja va expressar “la satisfacció de tot el departament per la gran resposta obtinguda per part de la gent del poble” i va expressar, també, el seu “agraïment a totes les persones que han comprat una entrada per al concert de Castellbisbal”.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 14:59