La Policia Local presenta el dispositiu seguretat ciutadana per al Nadal

Dimecres, 26 de novembre de 2014 a les 10:50

La campanya té per objectiu donar més seguretat als compradors i comerciants, durant tot el mes de desembre i fins al dia 5 de gener

 

La Policia Local ha presentat, aquesta setmana, el dispositiu de seguretat per a les festes de Nadal, dissenyat per donar major seguretat als compradors i comerciants del poble. Igual que ja s’ha fet en edicions anteriors, s’ha habilitat un número de telèfon mòbil que serà d’ús exclusiu per als botiguers i que enllaçarà, directament, amb les patrulles que estiguin realitzant vigilància al nucli urbà.

Sota el lema A prop, per donar-te més seguretat, el dispositiu policial de Nadal estarà operatiu fins al dia 5 de gener. La regidora de Seguretat Ciutadana, Conxi Llurba, ha explicat que “l’objectiu de la campanya és evitar que es produeixin robatoris i furts, tant als establiments comercials com entre els clients, en una època de l’any en què hi ha més afluència de compradors als establiments”. Per aconseguir-ho, s’augmentarà la presència de policies als carrers del nucli urbà, es farà presència permanent durant l’horari comercial i s’intensificarà el control en els moments d’obertura i tancament de les botigues.

Telèfon d’atenció al comerç
Aquest any, i amb una clara voluntat de millorar el servei, la Policia Local ha activat un número de telèfon mòbil que serà d’ús exclusiu per als comerciants i que té per objectiu ser un canal de comunicació directa entre els botiguers i els agents. 

Aquest telèfon el portaran els agents que realitzin la vigilància de la zona comercial, de manera que quan un botiguer detecti qualsevol anomalia, podrà trucar-los i parlar-hi directament. Es pretén, d’aquesta manera, reduir al màxim el temps de resposta entre l’avís dels comerciants i el moment en què la Policia es presenta al lloc dels fets.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:22