"Bohemian Rapsody", el Rèquiem de Mozart i l’Elenc Teatral, a la nova temporada d'Els Costals

Divendres, 29 de març de 2019 a les 11:00

Dimarts, es posen a la venda les entrades que es poden adquirir al mateix edifici d'Els Costals o, per internet, a www.elscostals.cat.

Aquest mes d’abril comença la nova temporada de l’Auditori d’Els Costals amb una programació que, un cop més, ofereix varietat d’espectacles i de temàtiques.

En aquest sentit, s’obrirà el dissabte, dia  6, amb el Rèquiem de Mozart interpretat per l’Orquestra Simfònica Victoria de los Angeles i un grup coral en què hi participa el cor Ja ho tenim! de l’Escola Municipal de Música; tots ells, sota la direcció de Pedro Pardo. Ben diferent serà la proposta del mes de juny: música i cinema amb Bohemian Rapsody.

Pel que fa a l’oferta teatral, en destaca l’obra Surf a càrrec de l’Elenc Teatral: un text de Jordi Galzeran dirigit i interpretat pels membres de l’entitat castellbisbalenca i que es podrà veure al maig. Destinada al públic familiar, continua la programació teatral que organitza La Xarxa amb les obres Lluna, la col·leccionista de paraules i Les Clinck.

Les Músiques de Castellbisbal, les actuacions dels grups i solistes de l’Escola Municipal de Música o la 3a Mostra de curtmetratges Filma’t seran altres de les activitats que es podran veure a l’Auditori fins al mes de juny.

Venda d’entrades
Les entrades per als diferents espectacles es posaran a la venda el proper dimarts, 2 d’abril i es podran adquirir tant a les oficines d’Els Costals com al web d’aquest equipament on també hi ha tota la informació relativa als abonaments i descomptes que existeixen.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 11:19