La Gala del PFI celebra la cinquena edició mantenint la col·laboració amb el comerç local. Recull d'imatges

Dijous, 21 de març de 2019 a les 16:51

Durant la Gala, es van lliurar els premis del concurs d’aparadors del PFI i es va fer un reconeixement a tots els alumnes per la feina feta i la dedicació.

Els aparadors de la Fleca El Capritxet i de la Perruqueria Stil Eva han estat els guanyadors del Concurs d’Aparadors del PFI que, un any més, ha estat impulsat pels alumnes i professors del Programa de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut Castellbisbal en el qual es forma els joves en atenció al públic i comerç.

Amb el lema Mallorca arriba a Castellbisbal, l’aparador d’El Capritxet, elaborat per Bruno Oliveras,  ha guanyat el premi a l’originalitat mentre que el guardó a l’aparador més elaborat se l’han endut Maria Ventura i Ferran Roca per la composició que han fet a la perruqueria Stil Eva, amb el títol Cabell natural, estil sensacional.

Els premis es van lliurar en el decurs de la Gala del PFI que es va celebrar dimecres de la setmana passada i va estar organitzada, conjuntament, per l’Institut Castellbisbal, BiSCA i l’Ajuntament. A més, i tal com s’ha fet en els darrers anys, es va cloure amb un aperitiu que va anar a càrrec dels alumnes del PFI d’hoteleria de l’Institut Puig de la Creu de Castellar del Vallès que, d’aquesta manera, també van poder posar a la pràctica els coneixements que adquireixen en el seu procés formatiu.

Col·laboració amb el comerç local
El concurs d’aparadors del PFI és possible gràcies a la implicació dels comerciants locals que ofereixen els seus establiments perquè els alumnes puguin arranjar-ne els aparadors. A més, també compta amb la col·laboració de l’associació de botiguers del poble, BiSCA, que fa un sorteig d’una panera i de vals de compra de 25 i 50 euros entre totes les persones que participen en la votació per escollir els millors aparadors.

Darrera actualització: 25.03.2019 | 10:45