La dibuixant Pilarín Bayés inaugurarà la 6a Setmana de la Gent Gran

Dijous, 25 de setembre de 2014 a les 08:49

La celebració dels II Jocs Esportius Sènior i la representació de la sarsuela “Los Gavilanes” són alguns dels actes destacats de les jornades, que tindran lloc del 7 al 18 d’octubre.

Del 7 al 18 d’octubre la Setmana de la Gent Gran arriba a la seva sisena edició i ho fa amb un ampli programa d’activitats que s’inauguraran oficialment el divendres, 10 d’octubre, amb una xerrada amb la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés. Dies abans, però, ja haurà arrencat la programació amb la celebració, a l’Illa Esportiva, dels II Jocs Esportius Sènior.

Totes les propostes que oferim enguany estan pensades per tal que la gent gran del municipi tingui al seu abast un espai de relació i d’aprenentatge, alhora que volem que sàpiguen que compten amb el suport i el reconeixement que els pertoquen”, destaca Ana Belén Gallego, regidora de Benestar Social, que és l’àrea municipal que organitza la 6a Setmana de la Gent Gran, amb la col·laboració d’altres regidories de l’Ajuntament i la implicació de l’entitat de la Gent Gran de l’Espai de la Plaça, la Casa de Andalucía i del Grup de Petanca de la Gent Gran.

Entre els actes que s’han organitzat, destaca una sortida al Museu de la Pell d’Igualada, així com la tradicional arrossada de la Gent Gran. També, coincidint amb la Setmana de la Gent Gran, es presentarà el nou llibre de l’autora local Montserrat Ribas, titulat Poemes de Nord a Sud i que recull la seva visió personal de vivències i molts records que conserva. A més, els grups que fan activitats regulars al Casal de la Gent Gran han preparat algunes actuacions. La que havia de fer el grup de teatre de la Gent Gran, però, s’ha hagut de suspendre i en el seu lloc, la tarda del 17 d’octubre l’Auditori d’Els Costals acollirà l’espectacle de màgia i humor No me toques los polvos... mágicos.

Finalment, per tancar la programació de la 6a Setmana de la Gent Gran, la nit del divendres, 18 d’octubre, la companyia Ciutat Comtal portarà a l’escenari d’Els Costals la sarsuela Los Gavilanes, una obra en tres actes que va ser estrenada al Teatre de la Zarzuela l'any 1923 i que narra la història d'un home, en Juan, que retorna a la seva aldea i es retroba amb un antic amor, l'Adriana. Però ell de qui s'enamora és de la filla d'aquesta, la Rosaura...

 

Inscripcions i venda d’entrades

Avui i demà, de 9.00 a 13.00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es poden formalitzar les inscripcions per participar a les activitats de la 6a Setmana de la Gent Gran. Les persones que ho desitgin també podran adquirir les entrades per als diferents espectacles i apuntar-se als actes que, tot i ser gratuïts, requereixen inscripció prèvia.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:35