Llibre: Castellbisbal, dos segles i mig d’estudi demogràfic (1572-1830)

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 00:00

En aquesta pàgina trobareu informació i diversos recursos a l'entorn de la demografia de Castellbisbal durant els anys de 1572 i 1830.

El llibre

L’Ajuntament de Castellbisbal ha editat el llibre de l’historiador F. Xavier Riera Hernández amb títol Castellbisbal, dos segles i mig d’estudi demogràfic (1572-1830).

Aquest llibre és el tercer editat per l’Arxiu Municipal de Castellbisbal, resultat de la 3a Beca de Recerca sobre la història de Castellbisbal, en el qual es fa una anàlisi de l'evolució demogràfica de Castellbisbal al llarg de l'època moderna i primeres dècades de l'edat contemporània (1572 i 1830), proporcionant-nos informació rellevant sobre la seva evolució poblacional i les seves característiques.

Annexes

Aquests annexes en format .CSV permet consultar les dades següents fruit del buidat documental:

On comprar-lo en paper?

Podeu comprar el llibre per 6 euros als següents punts:

  • Museu de la Pagesia de Castellbisbal
  • Ajuntament de Castellbisbal (Arxiu Municipal de Castellbisbal)

Si desitgeu que us l’enviem per correu postal (sense cost per l’enviament) ens heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça: arxiu@castellbisbal.cat indicant el vostre nom i cognoms i adreça postal per l’enviament. Un cop comunicat us enviarem la informació per fer el pagament mitjançant transferència bancària.

Com obtenir el libre electrònic?

Us podeu descarregar gratuïtament el fitxer en format .PDF per llegir-lo mitjançant qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

Per llegir-lo heu de tenir instal·lat qualsevol lector gratuït de PDF.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 16:53