Llibre: El creixement urbanístic del terme municipal de Castellbisbal (1850-2000)

Dimecres, 16 de març de 2022 a les 00:00

El quart volum de la col·lecció de llibres corresponents a les Beques de recerca de l’Arxiu Municipal està dedicat a l’evolució urbanística del terme de Castellbisbal des del 1850 al 2000. En aquest llibre la seva autora, Marta Piera, gràcies a la doble faceta d’arquitecta i historiadora de l’art, descriu i mostra gràficament a través de diversos plànols el creixement i l’aparició d’aquests nuclis urbans i industrials gràcies a la consulta de la documentació urbanística de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal. 

El llibre està acompanyat per 29 plànols que ens permet resseguir de forma visual la transformació.

On comprar-lo en paper?

Podeu comprar el llibre per 6 euros als següents punts:

Si no viviu a Castellbisbal i desitgeu que us l’enviem per correu postal (sense cost per l’enviament) ens heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça: arxiu@castellbisbal.cat indicant el vostre nom i cognoms i adreça postal per l’enviament. Un cop rebut us enviarem la informació per fer el pagament mitjançant transferència bancària.

Com obtenir el libre electrònic?

Us podeu descarregar gratuïtament els fitxers en format .PDF del text i els plànols annexes per llegir-los mitjançant qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

Per llegir-los heu de tenir instal·lat qualsevol lector gratuït de PDF.

Política d'accés obert

Aquest llibre ha estat finançat completament amb fons públics dels pressupostos de l’Ajuntament de Castellbisbal, i com a tal no té finalitat comercial ni ànim de lucre.

L’únic objectiu de les publicacions de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal és apropar la història i patrimoni del municipi al conjunt de la societat. Els textos d'aquest llibre són d'accés obert i en podeu fer un ús equivalent sempre que en citeu l’autoria i procedència.

Aquesta obra està subjecte a una llicència de CC BY-NC-ND 4.0 Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada . Se’n permet la reproducció, distribució i comunicació pública sempre i quan no sigui per a usos lucratius i se’n citi l’autoria i l’Ajuntament de Castellbisbal com editor.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 16:52