Acta del ple ordinari del 24 d'abril de 2023

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del dia 27 de març de 2023.

Acord per aprovar la rectificació de l'inventari general de béns corresponent a l'exercici 2022.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 5 del vigent pressupost 2023.

Acord per aprovar, inicialment, la modificació de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Castellbisbal corresponent a l'exercici 2023.

Acord per aprovar la modificació de les bases reguladores per a la concessió de prestacions socials en règim de concurrència competitiva per la campanya de suport a l'estudiant.

Acord per aprovar, inicialment, el projecte d'obra ordinària d'urbanització del carrer de la Lluna.

Acord per aprovar, inicialment, el projecte d'obres d'urbanització dels dos trams discontinus inclosos dins l'àmbit PAU 02 "Balcó de l'Ermita".

Acord per aprovar, inicialment, el projecte d'obra ordinària del projecte d'itineraris per a vianants i serveis en la zona verda situada entre el carrer de la Lluna i el carrer Sant Gregori.

Acord per aprovar, inicialment, el mapa de capacitat acústica del municipi de Castellbisbal.

Acord per aprovar, inicialment, la modificació del reglament municipal regulador de la recollida de residus sòlids urbans.

Acord per aprovar, definitivament la política de gestió documental corporativa i transparència de l'Ajuntament de Castellbisbal amb rang d'ordenança municipal.

Control d'òrgans de govern i ratificació de decrets.

Assabentat del Decret núm. 2029/900 d'11 d'abril, que resol iniciar expedient d'incident d'expropiació forçosa d'una porció de terreny a segregar de la finca registral 153 del municipi de Castellbisbal.

Assabentat de l'acord de la Junta de Govern Local de data 31 de març de 2023, que aprova els preus públics del curs d'Excel per a la logística.

Assabentat de les comunicacions efectuades a la Direcció General d'Administració d'absència de la secretària general l'exercici de secretaris/es accidentals.

Precs, preguntes i mocions d'urgència.

 

Darrera actualització: 25.05.2023 | 13:00