Acta del ple ordinari del 31 d'octubre de 2022

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió ordinària del dia 26 de setembre de 2022.

Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 8 del vigent pressupost municipal. Suplements de crèdit.

Acord per aprovar l'encomana de gestió i el conveni regulador per a l'assumpció per la Diputació de Barcelona de les funcions d'assistència en la gestió econòmica local (ASGEL).

Acord per aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de drets públics municipals i la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2023.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte del servei de conservació, manteniment, condicionament i neteja dels espais enjardinats, àrees d'esbarjo de gossos i arbrat de Castellbisbal.

Acord per aprovar l'adjudicació del contracte del servei de recollida de residus i neteja viària de Castellbisbal.

Acord per aprovar la pròrroga del Pla local de Joventut de Castellbisbal.

Moció presentada pel grup municipal ERC-AM Castellbisbal, en defensa de la crema de restes vegetals als camps de conreu.

Moció de l'Ajuntament de Castellbisbal, d'impuls al municipalisme i la seva conciutadania.

Moció presentada pel grup municipal PSC, a la que s'adhereix ERC-AM, per crear ajudes específiques per al comerç local enfocades a fer front a la pujada dels preus del subministrament elèctric.

Moció de l'Ajuntament de Castellbisbal, a favor de l'assignació del 25% del pressupost autonònim de salut i a l'atenció primària.

Assabentat del Decret núm. 2022/2372. de 20 de setembre, que resol avocar a l'Alcaldia les atribucions delegades a la segona tinent d'alcalde, Sra. Melani Solís Cintas durant els dies 21, 22 i 23 de setembre de 2022.

Assabentat el Decret núm. 2022/2500, de 30 de setembre, que resol contractar a un professor per cobrir excedència voluntària.

Assabentat del Decret núm. 2022/2616, de 13 d'octubre, que resol contractar a una auxiliar administrativa per cobrir situació d'incapacitat temporal.

Assabentat del Decret núm. 2022/2602, d'11 d'octubre, que resol comparèixer en el recurs contenciós administratiu núm. 151/2022, sobre la resolució que renova l'autorització ambiental de l'empresa FCC Ámbito SAU per realitzar una activitat de valorització de residus no perillosos al terme municipal de Castellbisbal.

Assabentat de l'acord de la Junta de Govern Local de data 16 de setembre de 2022 que aprova el document de regulació del sistema de Gestió Documental, Transparència i Arxiu respecte a la política d'adquisicions i ingressos a l'Arxiu Municipal.

Assabentat de l'acord de la Junta de Govern Local de data 23 de setembre de 2022, que aprova establir l'ordre de les empreses licitadores i considerar l'empresa que ha presentat la millor oferta relació qualitat-preu per a la contractació del servei de conservació, manteniment, condicionament i neteja dels espais enjardinats, àrees d'esbarjo de gossos i arbrat de Castellbisbal.

Assabentat de l'acord de Junta de Govern Local de 30 de setembre de 2022, que aprova la devolució dels imports i conceptes abonats per donar compliment sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, relatiu al recurs contenciós administratiu 31/2014-A, sobre la responsabilitat contractual per deficiències al mur pg. Bosc.

Assabentat de l'acord de Junta de Govern Local de 30 de setembre de 2022, que aprova els preus públics de la inscripció a les activitats de les Jornades de la Gent Gran de 2022.

Assabentat de l'informe d'Alcaldia emès el 4 d'octubre de 2022 sobre l'acompliment de les prescripcions de l'article 104 bis de la Llei reguladora de les bases de règim local en relació al personal eventual.

Assabentat de les comunicacions efectuades a la Direcicó General d'Administració d'absència de la secretària general i l'exercici de secretaris/es accidentals.

 

Precs i preguntes

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:15