La piscina obrirà gratuïtament per les nits per combatre la onada de calor

Dimarts, 22 d'agost de 2023 a les 12:00

Es podrà accedir gratuïtament a la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva de 21.00 a 23.00 hores, a partir d’avui i fins divendres, quan s’espera una baixada de les temperatures.

 

Amb motiu de l’activació del pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d’alerta per la onada de calor, l’Ajuntament de Castellbisbal ha decidit, com a mesura d’urgència, obrir gratuïtament la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva entre les 21.00 i les 23.00 hores.

La mesura serà efectiva a partir d’avui i fins la nit de divendres, quan s’està previst una baixada de les temperatures i que la calor nocturna no sigui tan intensa. 

Malgrat que la piscina estigui oberta durant les nits, el bar estarà tancat. L’Ajuntament recorda que cal fer un ús responsable de l’equipament, seguint les normes establertes, com per exemple no entrar menjar ni begudes a les instal·lacions.

Refugi climàtic 

Per fer front a aquest estiu tant calorós, l’Ajuntament fa setmanes que ha habilitat l’Espai de la Plaça com a refugi climàtic. L’equipament està obert de 9.00 a 14.00 hores tots els dies laborables del mes d’agost, per oferir un espai amb condicions de confort tèrmic a la població que ho necessiti.

Algunes recomanacions

Davant la intensa calor d’aquests dies, l’Ajuntament recorda que cal seguir un conjunt de recomanacions, com ara beure força aigua, vigilar l’alimentació i en la mesura del possible evitar sortir al carrer durant les hores centrals del dia.

Darrera actualització: 22.08.2023 | 15:42