Can Margarit torna a il·luminar-se de verd per reclamar l’abolició de la pena de mort

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 00:00

La iniciativa forma part de la campanya Ciutats per la vida-Ciutats contra la pena de mort que impulsa la Comunitat de Sant Egidio


L’edifici de Can Margarit s’il·luminarà de verd, per segon any consecutiu, la nit d'aquest divendres divendres, 30 de novembre, com a senyal d’afirmació del valor de la vida i d’oposició a la pena de mort.

La iniciativa forma part de les activitats de la xarxa Ciutats per la Vida-Ciutats contra la pena de mort, que impulsa la Comunitat de Sant Egidio i a la qual està adherida Castellbisbal. L’objectiu de la campanya és establir un diàleg amb la societat civil i involucrar-hi a les administracions locals, per tal d’aconseguir que l’abolició de la pena de mort i la renúncia a la violència siguin una senya d’identitat del municipi que s’adhereix a la iniciativa i dels seus ciutadans.

Actualment més de 2.150 ciutats de tot el món s’han sumat a la campanya i cada 30 de novembre il·luminen de verd alguns dels seus edificis més emblemàtics. La Comunitat de Sant Egidi va triar aquesta data en record de la primera abolició de la pena de mort: la del Gran Ducat de Toscana, el 1786.

Darrera actualització: 28.11.2018 | 10:54