Els Costals estrena temporada amb nous escenaris culturals

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

Una de les noves apostes de la programació és la reconversió de la sala d’exposicions d’Els Costals en un espai d’arts escèniques i concerts.


Visitar les exposicions i assistir a un concert o una actuació d’arts escèniques mentre es fa un maridatge i es pren un refrigeri és la nova proposta que estrena Els Costals aquesta temporada.

El passat 23 de febrer es va fer la presentació oficial d’aquest nou espai de la sala d’exposicions, reconvertida en escenari cultural. Les persones que van assistir a l’acte, a més de fer la visita guiada per la mostra de jocs de guerra en miniatura, van gaudir de la projecció de la pel·lícula El imperio del fuego i d’un tast de cervesa artesana.

“Volem que totes les actuacions que es facin en aquest nou espai tinguin alguna relació amb l’exposició que estiguem fent en aquell moment”, assenyala la regidora de Cultura, Susanna Solé, que reconeix que “l’objectiu de la iniciativa és fer descobrir, al públic de l’auditori, tota la riquesa que hi ha a les exposicions que es programen a Els Costals”. 

La propera presentació d'aquesta nova proposta d'Espai en blanc serà els divendres 25 de maig i 29 de juny, a les 19.00 hores. 

 

Programació de qualitat

Manu Guix, que el 13 d’abril presentarà a l’auditori el seu últim disc “Després de tot”, és un dels caps de cartell de la nova programació d’Els Costals. La comèdia teatral “Sota la catifa”, que s’estrenarà el 22 d’abril i s’acompanyarà d’un concert en viu del grup Malacara&Wilson Band de Rhrytm&blues, és una altra de les propostes destacades de la temporada, que, com a novetat, es tancarà el diumenge 3 de juny amb una jornada de circ, amb tallers i espectacles.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 10:27