L’Ajuntament aconsegueix que la Policia Nacional incrementi el servei d’expedició de DNIs al municipi

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 12:45

Durant la propera tardor, la unitat mòbil de la Policia serà a Castellbisbal en dues ocasions de manera que es podran atendre unes 125 persones.

L’Ajuntament ha aconseguit que la Policia Nacional incrementi el servei d’expedició de DNIs a Castellbisbal, durant la propera tardor. En concret, s’ha obtingut el compromís policial de fer dues visites al poble (per comptes d’una tal com estava inicialment previst) amb l’objectiu de normalitzar la demanda.

Amb aquest increment de les visites a Castellbisbal, la Policia Nacional dona resposta a la petició que l’alcalde, Joan Playà, va fer, per escrit, al mes de maig i en la qual reclamava que el servei es prestés en les mateixes condicions que abans de l’octubre del 2017 quan la policia venia al poble un cop cada dos mesos. Des de la recuperació del servei al mes d’abril, aquest només s’ha ofert una vegada.

Per l’alcalde, la periodicitat amb què el servei es presta actualment no respon a les necessitats del poble i posa com exemple que el mateix dia que es va anunciar la darrera visita de la Policia Nacional, la centraleta telefònica de l’Ajuntament es va col·lapsar i, en poques hores, es van esgotar pràcticament totes les places disponibles. És per això que Playà també ha demanat al cos policial que augmenti el nombre de persones ateses en cada visita, ja que si abans de l’octubre s’atenien entre 85 i 90 veïns cada dia, ara només se n’atenen 63. Aquesta petició encara no ha tingut resposta.

Propera data d’expedició de DNIs
Les properes visites per expedir DNIs seran als mesos d’octubre i novembre i, en total, es podran atendre unes 125 persones. Properament, s’informarà de les dates concretes així com dels dies en què es començarà a donar cita prèvia.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 08:55