L’Ajuntament amplia el servei del bus de Barcelona durant el mes d’agost

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 13:32

La línia incorpora una expedició exprés a les 7.40 hores dels dies laborables que anirà directament a Barcelona i hi arribarà a les 8.10 hores.

L’Ajuntament ha ampliat el servei que ofereix la línia de bus Castellbisbal-Barcelona (L67) durant el mes d’agost incorporant-hi una nova expedició a les 7.40 hores, de dilluns a divendres. La principal característica d’aquest nou bus és que serà exprés; és a dir, que anirà directament a Barcelona i no s’aturarà ni al Papiol ni a Molins de Rei. L'arribada a Barcelona serà a les 8.10 hores i a les 8.15 hores, el bus tornarà en direcció cap a Castellbisbal.

Amb aquesta mesura, es vol facilitar la mobilitat a les persones que utilitzen aquesta línia per anar a la feina, ja que, amb els horaris que hi ha hagut fins ara, a l’agost, no es donava servei als usuaris que la feien servir per anar als respectius llocs de treball.

La incorporació d’aquesta nova expedició tindrà un cost de 1.644 euros que aniran a càrrec del consistori: una inversió que el regidor de Mobilitat, Enrico Martinelli, considera que

“és necessària perquè només potenciarem l’ús del transport públic si els ciutadans el troben útil i eficaç i si s’ajusta a les seves necessitats”.

Facilitar la mobilitat als llocs de treball
Amb aquesta ampliació del servei de la L67 al mes d’agost, el govern d’Alternativa dona compliment a un compromís adquirit amb el PSC durant l’elaboració del Pressupost de 2018 i després d’haver comprovat l’èxit d’una mesura similar que es va implantar, al 2016, a la línia del Bus de l’Estació (L1). En aquella ocasió, es va reduir, a la meitat, els dies d’agost durant els quals el bus fa horari de cap de setmana, de manera que se’n beneficiava el conjunt de la població però, sobretot, es pensava a facilitar la mobilitat a les persones que es desplacen per motius laborals durant aquest mes.

En el cas de la L1, l’ampliació del servei va comportar, de forma immediata, un increment del nombre d’usuaris que foren 3.000 més que l’agost de l’any anterior. Des de llavors, s’ha mantingut aquest increment d’horari que també està previst per enguany.

 

Darrera actualització: 09.07.2018 | 13:58