Les Jornades per la Igualtat, en imatges

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

Durant prop de dues setmanes, de l’1 al 12 de març, s’han programat actes i activitats entorn al Dia Internacional de les Dones.


El tret de sortida de les Jornades per la Igualtat va ser una xerrada sobre la física Lisa Meitner organitzada per l’Aula d’Extensió Universitària, seguida d’una melé mixta de petanca, en la qual dones i homes, joves i grans s’uneixen per jugar i compartir joc i lleure.

En total, han estat més d’una vintena de propostes entre xerrades, jocs, caminades, cinema, teatre, música i tallers pensades per oferir vies de reconeixement, de participació i d’influència de la dona en els àmbits dels quals ha estat exclosa tradicionalment. Un reconeixement que, segons la regidora de Polítiques d’Igualtat, Melania Solís, “afavoreix l’apropament i el diàleg per anar cap a una societat més justa i equilibrada”.

La tarda lila per a joves, amb diferents propostes lúdiques, i la Nit lila de microcàpsules artístiques són algunes de les novetats de les jornades, que s’han aprofitat per presentar públicament el II Pla d’Igualtat de Ciutadania, acte que va comptar amb una xerrada de la periodista i escriptora Elisenda Roca.

Les Jornades per la Igualtat van finalitzar ahir dilluns, 12 de març, amb una proposta solidaria a càrrec d’estudiants de 4t. d’ESO de Castellbisbal i Terrassa participants del projecte CID de la Comunidad Ànemos. L’acte va comptar amb la presència de Rosa Amelia Valle, alcaldessa del municipi del Sauce (Nicaragua), i d’Annet Njuda, coordinadora responsable del Projecte CID al districte ugandès de Luuka.

 

Darrera actualització: 13.03.2018 | 13:47