Concert d'en Gorka Garay Strings Band

Diumenge, 2 d'abril de 2023 a les 19.00 h

A les 19.00 h, a l'auditori d'Els Costals

Inclòs en la programació febrer - juny  2023 d'Els Costals

Gorka Garay, amb dos treballs ja publicats a l'esquena, presenta la tercera proposta de la sèrie "El cazador de luz". Si al primer disc, sota aquest nom i a quintet, comptava amb noms ja consolidats com Marco Mezquida i en el segon de la sèrie es presentava a trio al costat de Joan Monné al piano i Dee Jay Foster al contrabaix, aquesta vegada fa un pas més enllà: ens dedica una mixtura sonora entre un quartet de jazz convencional i el so d'un quartet de corda de música clàssica.

Després d'explorar formats més petits, es decideix a fer gran el projecte i seguir explorant música amb influències d'artistes tan variats com Guillermo Klein, Chris Potter o John Contrane. En el disc trobarem estils que van des del soul i l'afrobeat a la música índia. Per això comptarà amb un equip de luxe que domina a la perfecció la barreja de llenguatges i que ens brindaran, de ben segur, una vetllada màgica.

Activitat recomanada: per a tots els públics.
Durada: 70 minuts.
Intèrprets: Gorka Garay (saxo tenor), Ana Fernández (primer violí), Marc Miralta (bateria), Marina Sala (segon violí), Joan Monné (piano), Uixi Amargós (viola), Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Marçal Ayats (violoncel).
Preu: 6 euros anticipadament i 8 euros al mateix dia. Activitat amb descompte. Entrades disponibles a partir del 20 de febrer

 

Centre Cultural Els Costals

Av. de Pau Casals, 16 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 38 83
Adreça electrònica: cultura@castellbisbal.cat
Lloc web: www.elscostals.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:07