Els horts urbans, en marxa

Dijous, 20 d’abril de 2017

Durant aquest primer semestre del 2017 començaran les obres de preparació i construcció dels horts urbans municipals que, fruit d’un procés de participació ciutadana, s’ubicaran a Ca n’Amat.

 

En total, hi haurà 60 parcel·les. La majoria, 48, tindran una mida de 50 m2. Els 12 horts restants seran de 25 m2 perquè estan pensats per a usuaris que volen iniciar-se en l’horticultura o no tenen gaire temps per conrear terrenys més grans.

Tots els horts disposaran d’un armari individual per desar-hi les eines i, per accedir-hi, hi haurà un pas per a vianants i un altre per a vehicles, que permetrà la càrrega i descàrrega de maquinària agrícola o altres materials. El sistema de reg serà automatitzat amb comptador i les instal·lacions comptaran amb sanitaris, zona de pícnic i de jocs infantils i una aula per poder-hi impartir activitats formatives.

Amb l’objectiu de donar a conèixer com seran els futurs horts urbans municipals, el passat 1 de març es va fer una sessió informativa de presentació del projecte, que es va complementar amb una visita guiada,l’11 de març, als terrenys de la finca de Ca n’Amat, que és on s’ubicaran.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:14