Les obres de remodelació de la cruïlla de la carretera de l’Estació s’ajornen fins a finals de juny

Divendres, 25 de maig de 2018 a les 00:00

L’objectiu del canvi de data és minimitzar les incidències de mobilitat que provocaran els treballs, que està previst que finalitzin al setembre, abans d’iniciar el proper curs escolar.


La setmana vinent estava previst començar les obres de remodelació de la cruïlla de la carretera de l’Estació (BV-1501) amb el carrer de l’Estació, però després d’analitzar tècnicament les incidències de mobilitat que poden ocasionar els treballs, la Diputació de Barcelona, que és la responsable del projecte, ha proposat a l’Ajuntament ajornar un mes l’inici de les obres, que es posaran en marxa a finals de juny, un cop acabat el curs escolar.

“Per aquesta intersecció circulen molts vehicles a les hores d’entrada i sortida de les escoles” assenyala l’alcalde, Joan Playà, que destaca que “aquest ha estat un dels principals motius que ens han fet ajornar l’inici de les obres. Volem minimitzar al màxim les incidències de trànsit”, diu, “i per això hem acceptat la proposta de fer la remodelació de la cruïlla de la carretera de l’Estació durant l’època de vacances escolars”.

Els treballs, que es preveu que finalitzin al setembre, abans d’iniciar el proper curs escolar, tenen un cost de 229.779 euros que assumeix, íntegrament, la Diputació de Barcelona, i que aniran a càrrec de l’empresa Agustí y Masoliver, SA.

Amb les obres de remodelació de la cruïlla de la carretera de l’Estació es culminarà un projecte molt esperat pels veïns del poble i que l’Ajuntament ha defensat davant de la Diputació des de l’inici d’aquest mandat. “Per nosaltres és prioritari augmentar la seguretat, reduir la velocitat de pas dels vehicles i millorar la visibilitat i la il·luminació d’aquest punt viari del municipi”, reconeix Playà.

Darrera actualització: 25.05.2018 | 09:11