|
 

Patrimoni de l'Ajuntament


Actualitzat a maig de 2017

 

Relació de terrenys de propietat municipal

 Coneixeu els terrenys dels quals és titular l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic aquí (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Relació de carrers, places, camins rurals, parcs i jardins

Coneixeu els carrers, places, camins rurals, parcs i jardins que són titularitat de l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic aquí (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Relació d'edificis de propietat municipal

 Coneixeu els edifics dels quals és titular l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic aquí (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

 Relació de programari informàtic

 Coneixeu els programes informàtics que l'Ajuntament de Castellbisbal ha adquirit fent clic aquí o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta

 

 Relació de maquinària, equips, instruments, electrodomèstics i mobiliari

 Per veure aquesta informació, feu clic aquí (.pdf) o consulteu el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Relació de vehicles

 Coneixeu els vehicles que són titularitat de l'Ajuntament fent clic aquí (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Relació de documents històrics

Relació de documents històrics que es troben dipositats a l'Arxiu Municipal. Per veure aquesta informació, feu clic aquí (.pdf) o consulteu el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
 
 
Last update 27.07.2017 | 09:18