Patrimoni de l'Ajuntament

Actualitzat a maig de 2017

Relació de terrenys de propietat municipal
Coneixeu els terrenys dels quals és titular l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic  aquí  (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls) .

Relació de carrers, places, camins rurals, parcs i jardins
Coneixeu els carrers, places, camins rurals, parcs i jardins que són titularitat de l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic  aquí  (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

Relació d'edificis de propietat municipal
Coneixeu els edifics dels quals és titular l'Ajuntament de Castellbisbal fent clic  aquí (.pdf)  o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

Relació de programari informàtic
Coneixeu els programes informàtics que l'Ajuntament de Castellbisbal ha adquirit fent clic  aquí o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta

Relació de maquinària, equips, instruments, electrodomèstics i mobiliari
Per veure aquesta informació, feu clic aquí  (.pdf) o consulteu el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

Relació de vehicles
Coneixeu els vehicles que són titularitat de l'Ajuntament fent clic  aquí  (.pdf) o mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

Relació de documents històrics
Relació de documents històrics que es troben dipositats a l'Arxiu Municipal. Per veure aquesta informació, feu clic aquí (.pdf) o consulteu el document adjunt a la barra lateral dreta (.xls).

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
 
 
Darrera actualització: 01.12.2017 | 18:52
Darrera actualització: 01.12.2017 | 18:52